Categorieën
Inspiratie

De beste koffie op jouw event, waar vindt je die?

In de tijd dat ik heb gewerkt voor Man met Bril Koffie heb ik ook met koffie op events gestaan. Daar ontmoet je andere mensen dan de reguliere gasten in de koffiebar. Met koffie op een event moest ik goed kijken hoe de koffiebar staat in vergelijking staat met de omgeving en belangrijker nog, hoe benader je jouw gast. In een koffiebar komt die gegarandeerd voor jou, maar op een event of markt niet. 

De beste koffie op een event

Er zijn een aantal dingen belangrijk als we spreken over koffie op een event. 

  1. De koffie moet van specialty coffee kwaliteit zijn. Hetzelfde geldt voor de thee en chocolademelk die de koffiebar serveert. Anders drinken mensen thuis wel koffie of thee.
  2. Zorg voor een mooie plek en een koffiebar welke ervaringen in hun vakgebied hebben. Anders wordt het een rommel of heeft het geen uitstraling.
  3. Een echte koffiebar op locatie heeft een halfautomaat of handmatige espressomachine in huis. Vaak is de La Marzocco Linea te zien. 
  4. Hoeveel geld je krijt bent is ook belangrijk, maar daar ga ik niet over.

Ik raad je aan te kiezen voor een van de onderstaande koffiebars op locatie:

  • Vilter Coffee: De jongens van Vilter Coffee zijn gespecialiseerd in het runnen van een koffiebar op locatie. Focus ligt bij beurzen en events. 
  • Man Met Bril Koffie: Bij Man met Bril Koffie komt de Rotterdamse mentaliteit naar boven en is het altijd gezellig achter en voor de bar. Ook buiten Rotterdam in te huren. 
  • De Zeeuwse Branding: De Zeeuwse Branding heeft naast lekkere koffie in Zeeland ook de mogelijkheid om koffie op locatie aan te bieden. 

Koffie op festivals

Naar aanleiding van de zomereditie van koffieTcacao magazine zijn er ook een aantal koffiebars op locatie die je niet alleen kan inhuren, maar ook op jouw festival staan. Check zeker het artikel van koffieTcacao magazine met de volgende koffiebars:

Rocks Coffee, The Villag, Public Pie en Bitter & Real

 

Laat even weten wat je vond van dit artikel door even een reactie achter te laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *