Categorieën
Koffie

Specialty Coffee Capsules in NL en BE

Capsules voor Nespresso komen nu ook verkrijgbaar bij micro-branderijen in NL en BE: Specialty Coffee capsules!

Home » Koffie » Specialty Coffee Capsules in NL en BE

Door de jaren heen is er veel ontwikkeling geweest op het gebied van cups en capsules voor in bijvoorbeeld Nespresso apparaten. Die capsules begonnen eerst met simpele varianten en zijn er nu in alle kleuren te verkrijgen. Echter komen nu ook micro-branderijen met de capsules: Specialty Coffee Capsules!

Dat micro-branderijen daaraan beginnen zegt wel wat, veel mensen kiezen een Nespresso-apparaat natuurlijk voor het gemak met relatief gezien goede koffie. De kleinere branderijen zien natuurlijk ook wel dat er behoefte is aan hun koffie in een cupje. En de smaak is wellicht wel veel beter dan een groots bedrijf als Nespresso.

Branderijen als de Zeeuwse Branding en CafféNation in België vinden dat hun koffie ook onder de Nespresso-gebruikers gedronken moet worden en begonnen met het maken van capsules. Dus ben jij een beetje klaar met de lungo van Nespresso of heb jij gewoon zin om op een makkelijke manier een goede espresso te drinken? Dan is dit je kans!

 

Bekijk ook het recept voor Cold Brew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *